MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR : “ANADOLU’NUN TAPUSUNUN ALINDIĞI YER : GELENDOST”


Siyaset 17.09.2020 10:54:00 0
MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR : “ANADOLU’NUN TAPUSUNUN ALINDIĞI YER : GELENDOST”

 MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR : “ANADOLU’NUN TAPUSUNUN ALINDIĞI YER : GELENDOST”

Sultan Alparslan komutasındaki şanlı ordumuzun, aziz milletimize 1071’de Anadolu topraklarının kapılarını açan Malazgirt Zaferiyle başlattığı kutlu yürüyüşü, 1176’da Sultan II. Kılıçarslan ve ordusu Miryokefalon Zaferiyle tamamlamış, bu eşsiz vatan topraklarının artık ebedi Türk yurdu olduğunu bu zaferle tescillemiştir.

“MİRYOKEFALON ZAFERİNİN GELENDOST İLÇEMİZDE YAPILDIĞI KESİNDİR VE TÜRK'ÜN YURDU BİR AN ÖNCE TESCİLLENMELİDİR”

Üzerinde yaşadığımız Anadolu topraklarının, milletimizin ebedi vatanı olmasında çok büyük bir öneme sahip olan, bütün bulguları ile Gelendost ilçemizde yapıldığı açıkça belli olan  Miryokefalon Zaferinin 844. Yıldönümünü gururla kutlandığını ifade eden Milletvekili Cesur : “Miryokefalon Zaferinin 844. yıl dönümü vesilesiyle, şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış vatanı, milleti ve manevi değerleri uğruna canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş cennet mekân ecdadımızı, aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla yâd ediyor,  Gelendost’lu ve Isparta’lı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım. Miryokefalon ruhu ezelden ebede yaşayacaktır. ”dedi.


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu