Micro Focus, OPTIC ile dijital dönüşümü hızlandıracak

Şirketlerin sorun yaşamadan dönüşmesi konusunda en önemli iş ortağı olan Micro Focus, yeni BT platformu OPTIC ile dijital dönüşümü basitleştirirken, operasyonel verimliliği artıracak.


Gündem 9.04.2021 12:30:00 0
Micro Focus, OPTIC ile dijital dönüşümü hızlandıracak
İSTANBUL (İGFA)- Dünyanın en büyük patent portföylerinden birine sahip olan Micro Focus, ileri teknolojisi ve yenilikçi ürün çıkarma hızıyla sektörünün öne çıkan şirketleri arasında yer alıyor. Micro Focus son olarak kurumların dijital dönüşümlerini sağlarken BT operasyonlarını da güçlendirmeye yönelik, veri analitiği ve bulut teknolojilerini ortak bir platformda sunan OPTIC’in (Dönüşüm, Veriye Dayalı Zeka ve Bulut Operasyon Platformu) lansmanını gerçekleştirdi.

Dijital dönüşüm her geçen gün hızlanırken OPTIC, tek bir platform üzerinde, modüler bir yaklaşımla, veriye dayalı iş zekasından maksimum faydalanmayı sağlıyor. Bulut teknolojilerini optimize etme yeteneğiyle şirketlerin dijitalleşme sürecindeki değişen beklentilerini karşılarken, BT’nin dönüşüm yolculuğunu basitleştirmeyi hedefliyor.

SORUNSUZ DÖNÜŞÜM

Micro Focus OPTIC, özündeki veri analitiği platformu ile, BT ortamındaki çeşitli çözümlerle üretilen tüm verileri saklayıp anlamlandırıyor ve geniş bir analiz sağlıyor. Şirketler platformun yerleşik zekasından ve bulut çevikliğinden yararlanarak operasyonlarını sorun yaşamadan dönüştürebiliyorlar. OPTIC ayrıca BT ekiplerinin bulut hizmetlerini keşfetmesine, izlemesine, yönetmesine izin veriyor, müşteri deneyimini ve iş getirisini en üst düzeye çıkarıyor. Böylelikle dijital dönüşümün daha yalın, basit ve düşük maliyetle hayata geçmesini sağlarken, iş verimliliğini artırıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu