METRO FİRMASINDAN YOLCUYA DAYAK SKANDALI


Gündem 8.09.2020 17:41:00 0
METRO FİRMASINDAN YOLCUYA DAYAK SKANDALI
METRO FİRMASINDAN YOLCUYA DAYAK SKANDALI Isparta Otogarı'nda Metro firmasından gideceği il için 2 tane bilet ayıran ve parasını ödeyen H.D saat 3'te gidecek otobüse 15 dakika kala önce geldi. Biletini almak için Metro firmasına giden H.D'ye biletlerinin başka kişilere satıldığını söylediler. Bu durum karşısında şaşıran H.D ve yanındaki yaşlı teyzesi neden haber vermediniz neden biletimizi sattınız mağdur olduk şeklinde ki tepkilerine firma yetkilileri parayı çıkarıp onların yüzüne fırlatarak defolun gidin buradan paranız kadar konuşun şeklinde bir üslupla cevap verdi... 1 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU VE YAŞLI TEYZESİ YANINDA DÖVDÜLER... O esnada H.D ve firma yetkilisi arasında kavga başladı. Yaşlı teyzesi ve 1 yaşındaki çocuğuda yanında olan H.D'ye daha sonra 5 kişi daha saldırarak darp etmeye başladılar. Çocuğu ve teyzesinin gözü önünde darp edilen H.D'yi olay yerine gelen emniyet güçleri ve orada bulunan yolcular tarafından ellerinden alındı... Mafyavari bir şekilde 1 yaşındaki çocuğu ve yaşlı bir kadının yanında darp eden gözü dönmüş firma çalışanları soruşturulmak üzere karakola götürüldüler. H.D, Emniyet yetkilieri tarafından götürüldüğü şehir hastanesinde vücudunun çeşitli yerlerinde darp edildiği ve bunun için rapor aldığı öğrenildi. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı