MERYADda ertelenen projeler kahvaltıda konuşuldu


Gündem 18.10.2021 15:30:00 0
MERYADda ertelenen projeler kahvaltıda konuşuldu

Pandemi nedeniyle Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneğinin (MERYAD), ertelenen birçok projesi, 82 dernek üyesinin her aldığı kahvaltı organizasyonda tekrar gündeme geldi.

MERSİN(İGFA)-  Ertelenen birçok projenin yeniden başlayacağını söyleyen Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği  (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, "MERYAD ailesi olarak pandemiden dolayı uzun süredir ayrı kaldık. Böyle bir sabah kahvaltısı ile bir araya gelerek çalışmalarımıza yeniden başlatmak istedik" dedi.

MERYAD olarak yarıda kalan projeleri olduğunu dile getiren Başkan Doğmuş, " Pandemiden dolayı herkes gibi işlerimizi bir süre askıya almak durumunda kalmıştık. Onların istişarelerini yaparak, yarıda kalan projelerimizi tamamlamak için bir araya geldik. Bundan sonraki süreçte MERYAD olarak başlattığımız tüm projelerimizi tamamlayacağız" dedi. 


Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor