Merkezefendide Çocuk Bakımevi için ön kayıtlar sürüyor

Denizlide Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi’nde ön kayıtlar devam ediyor.


Gündem 18.04.2021 11:30:00 0
Merkezefendide Çocuk Bakımevi için ön kayıtlar sürüyor

DENİZLİ (İGFA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi’nde ön kayıtların 23 Nisan Cuma gününe kadar devam edeceği duyuruldu.

Başvuru tarihi itibariyle 36 ayını dolduran ve 66 ayını doldurmayan Sevindik, Sümer ve Eskihisar Mahallesi’nde ikamet eden çocukların kaydı alınacağı bildirildi.  Kayıtlar, Sevindik Mahallesi 2310 Sokak’ta hizmet veren Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi’nde yapılacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çocuklara ve ailelere verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını belirterek, "Bu merkezlerimizdeki amacımız daha ilkokula bile başlamayan çocuklarımızı çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını, bayrağını ve milletini seven çocuklar yetiştirmek. Annelerin işini kolaylaştırmak. Gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet ederek çalışabilecekler. Merkezefendi Belediyesi olarak üstümüze düşeni her zaman yapacağız” diye konuştu.

Ön kayıt koşulları ile ilgii www.merkezefendi.bel.tr adresinden ve 444 8 662 çağrı merkezinden ayrıntılı bilgi alınabilir.


Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"