Merkezefendi Belediyesinden yeşil atılım

Denizliye bağlı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çevreyi ve yeşili koruma kapsamında öğrenciler ile birlikte fidanları toprakla buluşturdu.


Gündem 9.03.2021 17:00:00 0
Merkezefendi Belediyesinden yeşil atılım

DENİZLİ (İGFA) - Denizliye bağlı Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan ağaçlandırma çalışmaları Eskihisar, Bahçelievler ve Yenişafak Mahallesi olmak üzere üç farklı bölgede gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri toplam 12 dekar alana fıstık çamı fidanları dikti. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve muhtarlar da katıldı. Diktiği fidanlara öğrencilerle birlikte can suyunu veren Başkan Doğan, daha yeşil bir Merkezefendi için çalıştıklarını söyledi.

İlçedeki tüm güzellikleri gelecek nesillere aktaracaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gençlerimizle ve çocuklarımızla birlikte bu fidanlar da büyüyecek. Ağaçlandırma çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Merkezefendimize birçok park kazandırarak ilçemizi yeşillendirdik” diye konuştu.


Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı