Gündem

Gündem Haberleri

MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ


Gündem 12.11.2019 20:57:00 0
MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, ITKM konusunda TMSF ile protokol yapılması kararı alan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile AK Parti Meclis Grubu'na teşekkür etti.

 

Demiralay, "Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi, esnafıyla, tüccarıyla, saniyicisiyle, memuruyla, işçisiyle tüm Isparta'nın sorunudur. Bu cenazenin biran önce kaldırılması hepimizin ortak fikridir. Bu konuda önemli bir adım adan ve o adımını destekleyen Belediye Meclisi AK Parti Grubu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah ITKM bittiğinde Ispartamız ekonomik olarak daha da büyüyecek ve gelişecektir" diye konuştu.


Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.