Gündem

Gündem Haberleri

Melikgazide trafik rahatlayacak

Şehir merkezini misafir odasına benzeten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, şehir merkezinde otopark ve trafik düzenlemesi çalışmaları yaparak, merkezin daha rahat ve nefes alan bir yer olacağını söyledi.


Gündem 25.02.2021 15:30:00 0
Melikgazide trafik rahatlayacak

KAYSERİ (İGFA) - Kayseriye bağlı Melikgazi Belediyesi olarak bir yıldır düzenli otoparklar ile trafiğin akışını rahatlatma ile ilgili çalışma yapıldığını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyemizin misafir odası olarak tabir ettiğimiz şehir merkezinde otopark ve trafik düzenlemesi ile ilgili güzel bir çalışmayı bir yıldır yürütüyoruz. Özellikle bordürü ve kaldırımı olmayan şahıs mülkiyetindeki yerleri de yaparak düzenli topraklanmanın önünü açacağız. Başta Hunat olmak üzere, Kiçikapı bölgesi, Gülük, Tacettin Veli Mahallesi başta olmak üzere bütün şehir merkezinde güzel dokunuşlarla düzenli otoparklar ile trafiğin akışını rahatlatma ile ilgili bir güzel bir çalışma yaptık. Bir yıldır süren çalışmalarımız uygulama aşamasına geldi” dedi.

HATALI PARK ALANLARI

“Bütün imar parsellerini tek tek çalışarak hatalı park yapılan yerleri tespit ettik” diyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Otobüs duraklarından tutun da taksi duraklarına kadar bütün parametreleri değerlendirdik. Gülük ve Tacettin Veli Mahallesi bölgesinde geçen sene başlatmıştık. İnşallah ilkbaharla birlikte Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesinin olduğu yer ve karşısını kapsayacak bir çalışmayı başlatıyoruz" açıklamasını yaptı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi