Gündem

Gündem Haberleri

Mavi kategorideki iller artıyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip Koronavirüse karşı ikinci doz aşı oranı yüzde 75i geçen il sayısının Kastamonu ile birlikte 27ye ulaştığını duyurdu.


Gündem 11.10.2021 10:00:00 0
Mavi kategorideki iller artıyor

ANKARA (İGFA) - Twitter'dan mesaj yayımlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, Kastamonu'nun Koronavirüs risk haritasında düşük riskli iller arasına girdiğini açıklarken, "COVID-19’a karşı güçleniyoruz. İkinci doz aşı oranı bugün Kastamonu'da da yüzde 75’i geçti. mavi il sayımız 27. Toplum bağışıklığı için, bütün iller, ikinci doz aşı oranında yarışalım!" ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1447284573642141701

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı