Mardinde sağlık çalışanları köy okullarını unutmadı

Koronavirüs salgını sebebiyle uzun süredir yüz yüze eğitime kapalı olan köy okullarına "Bir el de sen uzat" projesi kapsamında Mardin Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ziyaret etti.


Gündem 6.03.2021 12:00:00 0
Mardinde sağlık çalışanları köy okullarını unutmadı

MARDİN (İGFA) - Mardindeki köy okulları ziyaretine İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Alpay Tuncer ve sağlık çalışanları katıldı.

Pandemi ile mücadelenin sadece sağlık değil, eğitim alanında da ne kadar önemli olduğu vurgulandığını belirten İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, yaptıkları ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıttıklarını söyledi. İhtiyaç sahibi öğrencilere gereken yardımlar yapıldığını kaydeden Yavuz,  başta Milli Eğitim Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi Başhekimi ve sağlık çalışanlarına uygulamadan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Kalite Yönetimi Direktörü Toprak Hamdi Güngör ve gönüllü sağlık çalışanları ile Artuklu ilçesi Konaklı Köyündeki ilkokula ziyaret edilerek öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.








Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!