Mardin Valisi Demirtaş, COVID-19 aşısını oldu

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Devlet Hastanesi’nde COVID-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı.


Gündem 4.03.2021 09:30:00 0
Mardin Valisi Demirtaş, COVID-19 aşısını oldu

MARDİN (İGFA) - Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile birlikte COVID-19 aşısının ilk dozunu yapmak üzere Devlet Hastanesine giden Vali Demirtaş’ı İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz karşıladı.

Hastanede sağlık personeli ve vatandaşları da selamlayarak bir müddet sohbet eden Vali Demirtaş, daha sonra aşı uygulama odasında ilk doz aşısını oldu. Mardinlilerin gayretiyle düşük riskli il konumuna geldiklerini belirten Vali Demirtaş, salgından el birliği ile kurtulacaklarını söyledi. Mardinde il genelinde 33 bine yakın vatandaşın aşıları olduğunu ifade eden Vali Demirtaş, aşı sırası gelen tüm vatandaşların aşılarını yaptırmalarını isteyerek, bu süreçte mücadelenin kahramanları olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba