Gündem

Gündem Haberleri

Mardin şehidine mevlidli anma

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan mühendis Mazlum Gözenoğlunun sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.


Gündem 4.04.2021 13:00:00 0
Mardin şehidine mevlidli anma

MARDİN (İGFA) - Mardinin Nusaybin ilçesinin Dibek Mahallesi kırsalında geçen yıl karakol inşaatında çalışan sivillere yönelik bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan inşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlunun sene-i devriyesi münasebetiyle baba ocağı Midyat ilçesinde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa; Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Tekin Dundar, Belediye Başkanı Veysi Şahin, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Türker Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, şehidin ailesi ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Gözenoğlunun ailesiyle yakından ilgilenen ve şehit babasıyla bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, ülkenin birliği, dirliği ve beraberliği uğruna canlarını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerin kıymetli bir emaneti olan şehit ailelerin her zaman yanlarında olunacağını dile getirdi.

Şehit babası Hüseyin Gözenoğlu programda yaptığı konuşmasında, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan devlet yetkililerine teşekkür etti.

Program, Mevlid-i Şerif okunması ve şehitler için yapılan duaların ardından son buldu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı