Mardin’de COVID-19 denetimleri sürüyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kentte kafe, kıraathane, restoran ve şehirler arası toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.


Gündem 3.03.2021 11:00:00 0
Mardin’de COVID-19 denetimleri sürüyor

MARDİN (İGFA) -Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, normalleşmenin ardından bir yandan sosyal medya hesabından vatandaşları sıklıkla uyarırken, diğer yandan da sahada ekiplerle denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların rehavete kapılmadan maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat etmesi konusunda uyaran Vali Demirtaş, "Unutulmamalıdır ki kontrollü normalleşme salgının bittiği anlamına gelmediğini salgın artış eğiliminin tekrar yükselmesi kazanımları kaybettirebilir. Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekiplerimiz İçişleri Bakanlığı genelgesi ile mavi kategoride yer alan kentimizde kafe, kıraathane, restoran ve şehirler arası toplu taşıma araçlarına yönelik denetim ve tebliğ işlemlerine devam ediyor” dedi.


Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti
Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi
Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu! Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu!