Mardin Çarşı futbolcular ile buluştu

Mardin Çarşı taraftar grubu üyeleri Fosfatspor’lu futbolcular ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.


Gündem 7.04.2021 22:30:00 0
Mardin Çarşı futbolcular ile buluştu

MARDİN (İGFA)- Sezonun bitimine dört maç kala taraftar üyeleri ve Fosfatspor’lu futbolcular bir araya gelerek sezonun detaylı değerlendirmesi yapıldı. Mardin Fosfatspor Yönetim Kurulu ve Teknik Heyetinin de hazır bulunduğu kahvaltıda Kahtaspor müsabakası öncesinde galibiyet sözü alındı.  

Mardin Çarşı Taraftar Grubu Tribün Lideri İbrahim Zeyneloğlu, organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Pandemiden dolayı sadece az sayıda taraftar maçlara gidebiliyoruz. Uzun zamandır çok katılımlı organizasyonlar yapamıyorduk. Kahtaspor maçı öncesinde kendilerinden galibiyet sözü aldık. Önümüzdeki müsabakadan galip ayrıldığımız taktirde play-off hattında bulunacağız. İnanıyorum ki ligi ilk 5’te bitirirsek bir üst lige çıkabiliriz" diye konuştu.

Kulüp Başkan Vekili Ali Aygün ise, takımına güvendiğini belirteek, "Umarım sezon sonu hepimiz için mutlu bir son olur" dedi.


Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı! Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti
Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi