Manisanın jimnastikçileri şampiyonaya hazır

Manisa Büyükşehir Belediyespor jimnastik takımı, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisada düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.


Gündem 1.04.2021 13:00:00 0
Manisanın jimnastikçileri şampiyonaya hazır
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, antrenör Mehmet Ali Ekin eşliğinde çalışmalarını sürdüren jimnastik takımını ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülünün selamlarını ileten Ali Caner Vatansever, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisada düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası için de sporculara başarılar diledi.

MANİSA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonasının Manisada gerçekleştirileceğini belirten antrenör Mehmet Ali Ekin, "Birçok ilden gelecek sporcuları gençler ve büyükler kategorisinde Manisada misafir edeceğiz. Bu aynı zamanda milli takım değerlendirme ve seçme yarışması niteliğinde olacak. Antalyada yapılacak olan Antalya Uluslararası Cup ve Azerbaycan Baküde yapılacak dünya şampiyonası için önce burada seçileceğiz, oradan Baküye, hemen ardından İtalyaya, sonra da Konyada İslam Oyunlarına gideceğiz. Pandemisiz güzel bir yarışma geçireceğiz diye ümit ediyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak inşallah bütün madalyaları toplayacağız" diye konuştu.

Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı Başkan Aydın, üç bin vatandaşı ağırladı
Başkan Çolakbayrakdar: “Mithatpaşa, yeni cazibe merkezi olacak” Başkan Çolakbayrakdar: “Mithatpaşa, yeni cazibe merkezi olacak”
İşte AK Parti'nin ilk yol haritası: “Türkiye'yi Dinliyoruz” Yerel seçimler şayet Ak Parti açısından oyları artırarak devam etseydi, “Demek ki her şey yolunda” denilecek ve öyle devam edilecekti. Şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer olabilir; geleceği yalnız Allah bilir.
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde