Manisada sondaj kuyularına yaz hazırlığı

MASKİ, Manisalılara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamak adına Ilıca, Yarıkkaya ve Akpınar mevkilerinde bulunan sondaj kuyularında verim arttırma ve temizlik çalışmalarına başladı.


Gündem 19.04.2021 14:30:00 0
Manisada sondaj kuyularına yaz hazırlığı
MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz dönemini sıkıntı yaşamadan geçirmek adına yürütülen çalışmalarda ekipler Ilıca, Yarıkkaya ve Akpınar mevkilerinde bulunan sondaj kuyularında verim arttırma ve temizlik çalışmalarına hummalı bir şekilde başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç, her yıl olduğu gibi bu yılda yaz dönemine girmeden sondaj kuyularında çalışmaları başlattıklarını belirterek;  "Önümüzdeki yaz aylarında sıkıntı yaşamamak için önceden tedbirimizi alıyoruz" dedi.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı