Manisada sebze-meyve denetimi gece gündüz sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığına bağlı Hal Zabıta ekipleri, Salihlide yaş sebze-meyve taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi.


Gündem 15.04.2021 17:00:00 0
Manisada sebze-meyve denetimi gece gündüz sürüyor
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, Manisada üretilen veya transit geçen sebze ve meyveyle yüklü araçlara yönelik denetimlerini mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyor. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığına bağlı Hal Zabıta Ekipleri tarafından yürütülen denetimlerde bildirimsiz taşımacılık yapan araçlara cezai işlem uygulanıyor.

Bu kapsamda Salihli Hal denetim ekipleri de önceki gece İzmir-Ankara karayolu üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetim faaliyetleri hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Arslan, amaçlarının üreticiyi korumak ve haksız rekabeti engellemek olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı