Manisada karla mücadele ekipleri iş başında

Manisa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, hayatın olumsuz etkilenmemesi için kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmasını sürdürüyor.


Gündem 26.03.2021 14:30:00 0
Manisada karla mücadele ekipleri iş başında
MANİSA (İGFA)- Manisa’da kar yağışı, Demirci, Yunusemre Turgutlu, Salihli, Kula, Ahmetli, Gördes ilçelerimizde ve Spil Dağı’nda etkili oldu. İl genelinde teyakkuz halinde olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkili olduğu yerlerde kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışması gerçekleştirdi. Hayatın olumsuz etkilenmemesi için görev başında olan ekipler, Salihli - Ödemiş ilçe sınırında ve Salihli Yeniköy hattında yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu.  Manisa genelinde teyakkuz halinde olan ekipler, çalışmalar sırasında Kulanın Çarıkballı Mahallesi’nde yolda mahsur kalan Mustafa Ilgın’ın da imdadına yetişti.

Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.