Manisada İklim değişikliği için Eylem Planı başladı


Gündem 18.10.2021 16:00:00 0
Manisada İklim değişikliği için Eylem Planı başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi iklim değişikliği ve kuraklığa karşı, Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı çalışmalarına kurum ve kuruluşların katılımı ile paydaş bilgilendirme çalıştayını gerçekleştirdi.

MANİSA(İGFA)- Manisa'da meydana gelebilecek her anki bir çevre olayınında tartışıldığı çalıştayda konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, "İklim değişikliğinin etkilerini açıkça yaşamaya başladığımız bu dönemde şehrimizi bu etkilere karşı dirençli kılabilmek için yol haritamızı belirlemek öncelikli hedefimizdir" dedi. 

BESOT Konferans Salonu'nda ‘Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’ projesi için toplanılan çalıştayda söz alan Yalçınkaya, "Enerji ve iklim değişikliği eylem planı hazırlıklarına Avrupa Birliği ve Dünya Bankası finansal ve teknik desteği ile İlbank Koordinatörlüğünde başlamış bulunmaktayız. Hedefimiz şehrimizde 2030 yılında mevcut duruma kıyasla yüzde 40 emisyon salınımını azaltmaktır. İklim değişikliğinin etkilerini açıkça yaşamaya başladığımız bu dönemde şehrimizi bu etkilere karşı dirençli kılabilmek için yol haritamızı belirlemek öncelikli hedefimizdir" dedi. 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı