Gündem

Gündem Haberleri

Manisada fidan seferberliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, daha yeşil bir Manisa sloganıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında peyzaj alanlarına 500 adet çınar ağacı dikimine başladı.


Gündem 8.04.2021 10:30:00 0
Manisada fidan seferberliği
MANİSA (İGFA)- İl genelinde yeşil alanların arttırılması, mevcut yeşil alanların bakımı ve korunması, peyzaj çalışmaları ve estetik dokunuşlarla şehre güzellik katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 500 adet çınar fidanını toprakla buluşturmak için çalışma başlattı. Manisa merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Bahri Sarıtepe Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve 5774 Sokak gibi peyzaj alanlarında başlatılan ağaç dikim çalışmalarını yakından takip eden Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, çeşitli peyzaj çalışmalarımızda kullanılmak üzere 500 adet çınar ağacını toprakla buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.  Türk Milleti açısındna çınar ağacının yerinin ayrı olduğunu belirten Göktaş, "Umuyoruz ki diktiğimiz çınar ağaçları sonsuza kadar yaşar biz de toplumumuzda kalıcı bir eser bırakmış oluruz” dedi. Devam eden fidan dikim çalışmaları, vatandaşlardan da tam not aldı.

Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor