Manisada dev adamlar Semt 77 Yalovaya hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nin 22.haftasında Semt 77 Yalova takımı ile karşı karşıya gelecek.


Gündem 11.03.2021 16:00:00 0
Manisada dev adamlar Semt 77 Yalovaya hazırlanıyor

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor, Baş Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde hafta sonu maçına hazırlıklarını sürdürüyor.

Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Semt 77 Yalova takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde dev adamlarımız, galibiyet parolasıyla hazırlıklarına Muradiye Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam etti. Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak yönetiminde gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışmalara yaptı.

Son 3 haftayı mağlubiyet almadan bitirmenin takıma daha çok moral verdiğini kaydeden baş antrenör Ceyhun Cabadak, "Semt 77 Yalova maçı play-off ve puan cetveli açısından da büyük önem arz ediyor. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Evimizde oynayacağımız bu maçı mutlak bir şekilde kazanmak zorundayız. Oyuncularıma da güveniyorum” dedi.

13 Mart Cumartesi günü saat 15.45’ de başlayacak olan maç, Manisa TV’den de canlı yayınlanacak.


ZİYA ZEYNELGİL BELEDİYENİN ÖNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI ZİYA ZEYNELGİL BELEDİYENİN ÖNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI
Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük
Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!