Manisa Zabıta Dairesiden COVID-19 kontrolü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, COVID-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Dinamik Denetim Modeli sürecinde denetimlerine devam ediyor.


Gündem 29.03.2021 15:00:00 0
Manisa Zabıta Dairesiden COVID-19 kontrolü
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ve Zabıta Şube Müdürü Selçuk Yıldız ile birlikte, ilçelerdeki Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı birimler ve zabıta personellerini ziyaret etti. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Duman, ilçelerde yaptığı ziyaret ve Covid-19 tedbirlerine yönelik uygulamalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Mustafa Duman, “COVID-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen haftalık tematik denetimlere, zabıta ekiplerimiz ara vermeden devam ediyor. İl genelinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet