Manisa Somada elektrik panolarına bakım


Gündem 17.10.2021 14:00:00 0
Manisa Somada elektrik panolarına bakım

Manisada MASKİ ekipleri Soma ilçesine bağlı Çavdır Mahallesinde bulunan 2 adet sondaj ve trafo altı elektrik panosunu yeniledi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde vatandaşlara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Soma ilçesi Çavdır Mahallesinde bulunan 2 adet sondaj ve trafo altı elektrik panosunu yenilendi.

Yeni elektrik panosunun Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından imal edildiğini belirten Daire Başkanı Kemal Anaç, “Elektrik panolarının yenileme çalışmalarını kendi bünyemizde yaparak büyük ölçüde ekonomik tasarruf sağlıyoruz. Yenilediğimiz panolar sayesinde de tesislerimizde oluşabilecek arızaların önüne geçerek vatandaşlarımızın susuzluk yaşamasını engelliyoruz. Teknik personelimiz tarafından belirlenen noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmalarımız devam etmektedir. Amacımız il genelindeki arızaları minimuma indirmek” dedi.


Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük
Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka