Manisa Saruhanlı’ya yerinde inceleme

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Saruhanlı ilçesine bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe merkezinde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.


Gündem 4.04.2021 13:00:00 0
Manisa Saruhanlı’ya yerinde inceleme
MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Aslay, ilçe merkezine kazandırmayı planladıkları yatırımlar ile ilgili ön etüd çalışması yaptıklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Hizmet binasını da ziyaret eden Aslay, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.    MASKİ Genel Müdürü Aslay, 17 ilçede olduğu gibi Saruhanlı merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde hizmet ve yatırımlarımıza yenilerini ekliyoruz.Mütevelli, Azimli, İshakçelebi, Kayışlar ve Kemiklidere’de çalışmalarımız devam ederken Çullugörece ile Sarıçam’da da kısa bir süre içerisinde imalatlarımıza başlayacağız” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı