Manisa Gölmamaranın çehresi değişiyor

Manisanın Gölmarmara ilçesinde çehresinin değişimine öncülük yapan Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.


Gündem 1.04.2021 18:00:00 0
Manisa Gölmamaranın çehresi değişiyor
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı alt ve üstyapı çalışmalarıyla Gölmarmara’nın kangren olmuş yarasına derman oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Gölmarmara’nın göle dönen cadde ve sokakları değişimi yaşadı. Yaklaşık 19 milyon liralık bir yatırım bedeli ile 8 kilometrelik yağmursuyu hattı, 3 kilometrelik içme suyu hattı ve 122 bin metre karelik üstyapı ve Prestij caddesi ile Gölmarmara’nın çehresi değişti. Hizmetlerden duydukları memnuniyetleri dile getiren mahalle muhtarları ve esnaflar, Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Yenicami Mahalle Muhtarı Mehmet Oduncu, yolların çok kötü olduğunu ve yağışta göle döndüğünü belirterek, yeni görünümündeki emeklere teşekkür etti.  Bulvar esnaflarında Halil Can ise, “Bulvarımıza en ufak yağmur düştüğünde altyapı olmadığından ötürü bütün sular dükkanımın içindeydi. Bu konuda esnaf olarak çok büyük sıkıntılar yaşadık. Altyapıdan üstyapıya kadar birçok değişiklik yaşadık. Artık bulvarımız ışıl ışıl oldu, teşekkür ederiz" dedi.

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak