Manisa derbisinde Büyükşehir galip

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasında bir diğer Manisa temsilcisi Akhisar Belediye Basket ile karşı karşıya geldi.


Gündem 27.03.2021 12:00:00 0
Manisa derbisinde Büyükşehir galip
MANİSA (İGFA)- Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol, bir diğer Manisa temsilcisi Akhisar Belediye Basket ile Muradiye Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Manisa derbisini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Güzgülü, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal da izledi. Maçın ilk yarısında özellikle Marcus’un etkili oyunu ile dev adamlar maçta üstün oynadı. İlk yarı 39-33  Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda organize oyun ile rakibinin gardını pota altında düşüren Manisa Büyükşehir Marcus, Calvin ve Recep’in büyük katkı sağladığı maçtan 90-71 galip ayrıldı.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı