Manisa Demircilerde hummalı altyapı çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Hükümet ve Demirciler Caddesi’nde, bir yandan yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da üstyapı çalışmalarına devam ediyor.


Gündem 6.10.2021 18:30:00 0
Manisa Demircilerde hummalı altyapı çalışması

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Ahmetli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Nilhan Kılıç, teknik personeller ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte Ahmetli ilçesi Hükümet ve Demirciler Caddesi’nde yürütülen prestij cadde çalışmasını inceledi.

İncelemeler sırasında Ulucami Mahalle Muhtarı Hüseyin Ertekin ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Hamza Tavuz’a çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Yağmur suyu hatta çalışmalarımız yüzde 90 oranında tamamlandı. Yağmur suyu çalışması tamamlanan yerlerde ekiplerimiz hızla üstyapı çalışmalarına başlıyor. Üstyapı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte aydınlatma çalışmalarına başlayacağız. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmaların ardından Hükümet ve Demirciler Caddelerimiz modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşan Kurtuluş Mahalle Muhtarı Hamza Tavuz, “Şuan çalışmalar hızlı devam ediyor. Mahallem adına teşekkür ediyorum. Çok sağ olun. Mutluyuz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi