Manisa Büyükşehire TBF Başkanı Türkoğlundan ziyaret


Gündem 21.10.2021 17:30:00 0
Manisa Büyükşehire TBF Başkanı Türkoğlundan ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu makamında ağırladı. Basketbol ve sporla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, TBF Başkanı Türkoğlu, Başkan Ergün’e milli forma hediye etti.

MANİSA(İGFA)- Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Basketbol ve sporla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Türkoğlu, Başkan Ergün’e hem kendi formasını hem de üzerinde Başkan Cengiz Ergün’ün adının yazılı olduğu milli takım forması hediye etti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!