Manisa Büyükşehirde maaş protokolü imzalandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ile Kula Jeopark Belediyeler Birliği’nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memurların maaş ve promosyon ödemeleri için Türkiye Halk Bankası ile protokol imzalandı.


Gündem 30.03.2021 18:00:00 0
Manisa Büyükşehirde maaş protokolü imzalandı
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Halk Bankası Bölge Müdürü Murat Erdoğan ve Manisa Şube Müdürü İsmail Karabayı makamında kabul etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü ile Kula Jeopark Belediyeler Birliği’nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memurlarının maaş ve promosyon ödemeleri için Türkiye Halk Bankası ile protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ile Kula Jeopark Belediyeler Birliği’nde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli memur olmak üzere toplam 1038 personelin maaş ve promosyon ödemeleri 3 yıl süreyle Türkiye Halk Bankası’ndan yapılacak.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”