Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilerine destek oluyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Köprübaşı ilçesinde yer alan Saraycık Mahallesinde yer alan 2 adet hayvan içme suyu göletinde temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.


Gündem 7.10.2021 11:30:00 0
Manisa Büyükşehir Belediyesi,  üreticilerine destek oluyor

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hayvan içme suyu göletlerinde yaptığı bakım ve temizlik çalışmalarında üretcilerine destek oluyor. 

Manisa genelinde tarım ve hayvancılığın kalkınması için çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi,  Köprübaşı ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’ndeki hayvan içme suyu temizlik ve bakım çalışmaları tamamlandı.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Hayvan içme suyu göleti çalışmalarımız, hayvancılığın yaygın olduğu ilçelerimizde kararlılıkla sürüyor. Sadece küçük ve büyükbaş hayvan değil yaban hayvanları da su ihtiyaçlarını yapılan bu göletlerden karşılamaktadır. Bütün ilçelerimizde yeni gölet yapımı, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Mevsimsel yağışlar başlayana dek çalışmalarımız devam edecek" dedi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı