Malatyanın İstasyon Caddesi 4 şeritli oldu

Malatyanın Gar binasına giden İstasyon Caddesi 4 şeritli yol haline getirilerek yeniden asfaltlandı


Gündem 25.02.2021 17:00:00 0
Malatyanın İstasyon Caddesi 4 şeritli oldu

MALATYA (İGFA) - Malatyada Çevre Yolu’na paralel, Sivas Yolu ile İstasyon Caddesi’ne kadar devam eden Anayurt Bulvarı’nın tamamını çift gidiş, çift geliş şekline dönüştürecek yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, İstasyon Caddesi’nde başlatılan yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, yol güzergâhının asfalt serim işlemini de gerçekleştirdi. Asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolda işaretleme çalışmalarıyla birlikte cadde trafiğe yeniden açılacağı bildirildi.

Yolun genişletilmesinin trafiğe de etki edeceğini vurgulayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Anayurt Bulvarı yapıldıktan sonra buranın 2 şeritli olması burada araç yoğunluğuna sebebiyet veriyordu. Buranın da 4 şeride çıkarılması kararlaştırıldı ve şu anda burası 4 şeride çıkarıldı. Sadece Anayurt Bulvarı’nın bağlantısına Devlet Demir Yolları’nın 200 metrelik bir kısmında 2 şerit şu anda devam ediyor. Buranın da 4 şeride çıkarılması noktasında Devlet Demir Yolları ile yapmış olduğumuz görüşmeler devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda o görüşmeler neticelendirilir" diye konuştu.

İnönü Mahallesi Muhtarı Gazi Atabey, yapılan yol genişletme ve asfalt serim işleminden dolayı Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Merte teşekkür etti. 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı