Malatyada Yeşilyurtlu muhtarlar Başkan Gürkanı ziyaret etti

Malatyada Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bölgelerinde bulunan mahallelerin sorun ve taleplerini ilettiler.


Gündem 1.03.2021 21:30:00 0
Malatyada Yeşilyurtlu muhtarlar Başkan Gürkanı ziyaret etti

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkan ve üyeleriyle bir araya geldi. Yeşilyurt ilçesinde mahallelerle ilgili talep ve sorunların görüşüldüğü ziyarette Başkan Gürkan, muhtarlarla istişarede bulundu. 

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz,  ziyarette yapılması öncelikli olan işlerin planlar dahilinde görüşüldüğünü söyledi.

"Muhtarları nehrin demokrasi gözü" olarak tarif ettiklerini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yani demokrasi bir nehirse onu besleyen muhtarlarımızdır diye ifade ediyoruz. Dolayısıyla muhtarlarımızın özellikle kendi mahallelerinde belirlemiş olduğu sorunlar hem bizim yol haritamızın hem de yön pusulamızın oluşmasında bize önemli bir katkı sağlamaktadır. Muhtarlarımızın kendi mahallelerinde ne gibi problem ve sıkıntıları varsa ilgili birimdeki arkadaşlarımızla bu konuları çözme noktasında gerekli koordinasyonu sağlamak için ne gerekiyorsa onu da yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı