Malatyada yeni su aboneliklerine evden abonelik kolaylığı

Malatyada MASKİ Genel Müdürlüğü, engelli ve 65 yaş üstü evden çıkamayacak durumda olup abonelik yaptırmak isteyen vatandaşlar için evden abonelik kolaylığı getirdi.


Gündem 14.03.2021 16:30:00 0
Malatyada yeni su aboneliklerine evden abonelik kolaylığı

MALATYA (İGFA) -  MASKİ Genel Müdürlüğü Alo 185 Çağrı Merkezi ve 0 422 377 74 44 nolu telefonu arayarak başvuruda bulunması halinde evde abonelik yaptırılabileceğini kaydetti.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, özellikle pandemi sürecinde riski en aza indirgemek adına bir takım önlemler aldıklarını kaydetti. Genel Müdürlük olarak vatandaşların rahatlığı için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Müdür Karataş, "Engelli ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın talebi halinde ilk abonelik ile devir ve borç taksitlendirme işlemleri Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz tarafından ilgililerin ikametgahına gidilerek evraklardaki imza ve diğer işlemler tamamlamaktadır. Abonelik yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Alo 185 Çağrı Merkezimi ve 0 422 377 74 44 nolu telefonumuzu arayarak taleplerini iletebilirler” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı