Gündem

Gündem Haberleri

Malatyada mobil sağlık taraması

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü tarafından personellerin meslek hastalıklarını önlemek ve daha sağlıklı çalışmalarını sağlamak amacıyla çalışanlara sağlık taraması yapıldı.


Gündem 11.03.2021 18:30:00 0
Malatyada mobil sağlık taraması

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği birimi, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde çalışanlara sağlık taraması yaptı. Sağlık kontrollerinin zamanında yapılarak oluşabilecek problemlerin önceden tespit edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması amacıyla donanımlı araçlarla “mobil olarak” personellerin taramaları gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Sorumlusu Cemil Bayar, meslek hastalığını önlemek ve daha sağlıklı ve güvenli çalışmalarını sağlamak amacıyla kanun ve ilgili yönetmelikler uyarınca yasal yükümlülüğü yerine getirdiklerini söyledi. İşyerlerinde çalışanların sağlık muayenelerinin yapılması yasal bir yükümlülük olduğunu kaydeden Bayar, "Çalışanların sağlık kayıtlarının işe girişten itibaren başlanarak kanuni sürelerle yenilenmesi ve saklanması gerekmektedir. Hizmet satın alınan gezici sağlık aracı ile çalışan arkadaşlarımıza Hemogram, Solunum Fonksiyon Testi, Odyometri ve Akciğer Grafisi testlerini yerinde yapıyoruz” dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor