Malatyada Kızılaydan gazetecilere ziyaret

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Malatya Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Gündem 18.04.2021 13:30:00 0
Malatyada Kızılaydan gazetecilere ziyaret
MALATYA (İGFA) - Malatyada Türk Kızılayı Şubesi, Vahap Güner başkanlığında göreve devam kararı alan Malatya Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu. Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, gazetecilere yaptığı ziyarette Ramazan ayı dolayısıyla hayırseverlerin de destekleriyle il genelindeki yaşayan vatandaşların Ramazan ayını en rahat şekilde geçirmeleri için maddi katkılarını sunma gayretinde olduklarını söyledi. Tespit ettikleri 65 yaş üstü, yetimler, engelliler, ihtiyaç sahibi ailelerin sayılarını belirlediklerini kaydeden Başkan Soylu, "İl günden bu yana iftar zamanı yemekleri ulaştırıyoruz. Hedefimiz Malatyada ihtiyaç sahibi vatandaşların iftarda sıcak yemek yemelerini sağlamak. Bu durumda tüm çalışmalarımız sürüyor. Birlikteliğ sağlayan Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü birlikte güç oluyoruz" diye konuştu. 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Kızılayın Türkiyenin gurur abidelerinden olduğunu söyledi. Başkan Güner, Malatya basını olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek kan bağışı, gerekse de diğer faaliyet ve çağrılarında Kızılayın her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı
Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve esnaf ile buluştu
Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti Muhtarlardan Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti
İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret