Malatyada esnaf sicili olanlara yüzde 12 indirimli elektrik

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf sicili olan esnaf ve sanatkarların işyerlerindeki elektrik faturaları için yüzde 12 indirim uygulana


Gündem 9.03.2021 16:31:00 0
Malatyada esnaf sicili olanlara yüzde 12 indirimli elektrik

MALATYA (İGFA) - Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Fırat Elektrik Anonim Şirketi(AKSA) arasında imzalanan protokolle esnafların elektrik faturalarında yüzde 12 indirim yapılması protokolü bu yılda yenilendi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, AKSA Fırat Elektrik ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasındaki indirimli elektrik anlaşması yenilendiğini söyledi. Ticarethane tarifesi abonelikleri için 12 ay süre ile yüzde 12 indirim uygulanacağını müjdeleyen Keskin, "İndirimden faydalanmak isteyen üyelerimiz 19 Marta kadar Dörtyol Aksa Elektrik şubesine giderek veya bir yakınını yönlendirerek oda kayıt belgesi veya sicil tasdiknamesi yada işyeri kaşesi ile indirim kaydını yaptırabilir. Abonelikleri kendi adına olmayanlar da kayıt yaptırabilir ve indirim alabilir. Kayıt sırasında Birliğimiz tarafından üyelerimize gönderilen SMS’nin gösterilmesi de yeterli olacak" dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı