Malatyada Arapgirli muhtarlardan Başkan Gürkana teşekkür ziyareti

Malatyada Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı ve dernek üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.


Gündem 4.03.2021 08:00:00 0
Malatyada Arapgirli muhtarlardan Başkan Gürkana teşekkür ziyareti

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı ve dernek üyelerini makamında kabul etti. Arapgir ilçesine yapılan yatırım, hizmet ve yapılacak olan projelerle ilgili fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, dernek başkanı ve üyeler, Arapgir ilçesine yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür etti.

Arapgir Muhtarlar Derneği Başkan Turhan Onar yapılan hizmet ve yatırımlar sonrasında Arapgir’in çok büyük bir yükten kurtulduğunu ifade ederek, “Başkanımızı uygun olduğu bir zamanda Arapgir’e davet ettik. Sağ olsun kendileri en kısa zamanda Arapgir’e gelerek muhtar arkadaşlarımızla bir araya geleceğini söylediler. Muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için ilçemizi başkanımız ziyaret edecek. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“SADECE ARAPGİR DEĞİL TÜM İLÇELERDE EKSİKLERİ GİDERİYORUZ”

Arapgir İlçesi’nin Malatya’nın kadim ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Selahattin Gürkan ise, tarihi ve kültürel mirasın korunması noktasında da bölgede bulunan tabiat güzelliklerinin korunması noktasında ilçemizdeki vatandaşlara ve hemşerilere hizmet etme noktasında bütün birimlerle yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Özellikle kırsal kesimlerde yolların asfaltlama yapılmasıyla ilgili bu yıl için Mayıs ayının sonu ve Haziran ayının ilk haftası gibi asfaltlanmamış bütün yerleşim yerlerinin de asfaltlanması gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Gürkan, "Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Sadece bu çalışmamız Arapgir ile sınırlı değil. Malatya’nın 13 ilçesinde bu yılın sonunda Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde olan asfaltsız hiçbir yerleşim birimimiz kalmayacak. Çalışmalarımızın yüzde 75’ini geçtiğimiz yıllarda tamamlamıştık. Bu yıl içerisinde geri kalan kısımları tamamlayacağız” dedi.

 


Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU