Malatyada alternatif yollarla trafik yoğunluğu azaltılıyor

Alternatif yollarla Malatya’da yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmanın gayretinde olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anayurt Bulvarı ikinci kısım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.


Gündem 18.04.2021 19:30:00 0
Malatyada alternatif yollarla trafik yoğunluğu azaltılıyor

MALATYA (İGFA) - Malatyada mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkana teşekkür eden Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç, mahallede kavşak çalışmalarından sonra 2 km asfalt çalışması gerçekleştirerek ulaşım noktasında büyük rahatlama sağlandığını söyledi. Yakınca mahallesinden Özsan Sanayi Sitesine ve Hastahanelere çok rahat bir erişim sağlanacağını belirten Muhtar Tunç, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gürkana teşekkür etti.

Malatya’daki trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif bulvarlar ile bağlantı yolları açtıklarını belirten Başkan Gürkan ise, Ocak ayında çalışmalarına başlanan söz konusu bölgede diğer akslarla birlikte 7 km’lik bir yol çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Gürkan, hem trafik güvenliği açısından, hem trafiğin sağlıklı işlemesi ve zaman açısından önemli bir aks olduğunu söyledi. 


Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek