Malatya Jandarması aranan 128 kişiyi yakaladı

Malatya’da Jandarma ekipleri çeşitli suçlardan aranan 128 kişiyi yakaladı.


Gündem 11.03.2021 18:00:00 0
Malatya Jandarması aranan 128 kişiyi yakaladı

MALATYA (İGFA) - Jandarma Olay Komutanlığından yapılan açıklamada; Mart ayının ilk 10 gününde Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan asayiş faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. Jandarma asayiş uygulamaları sonucunda çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 128 şahsın yakalandığını duyurdu. Yakalanan şahıslar hakkında gerekli idari ve adli işlemler yapılarak adli makamlara teslim edildiği kaydedildi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.