Malatya Büyükşehire UDEFten ziyaret


Gündem 26.10.2021 18:30:00 0
Malatya Büyükşehire UDEFten ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Başkanı Doç. Dr. Osman Akgül ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

MALATYA(İGFA)- Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Başkanı Doç. Dr. Osman Akgül ve beraberindeki heyetinı kabul eden Başkan Gürkan,  " UDEF çalışmalarında, Dünya masallarını, Türk Mimari örneklerini, Peygamber Efendimizle ilgili naatları, müzikleri, gastronomi ile ilgili çıkardıkları kitaplar hakikaten öğrencilerimize, dünyaya ve Türkiye’den dünyaya bir mesaj olarak gördüm.

Türkiye’de yaklaşık 230 bin öğrenci Malatya’da ise bin 200 yabancı öğrenci eğitim görmekte. Ülkemiz ve şehrimiz açısından önemli buluyorum. Ülkemiz açısından Türkiye’de okuyan öğrenciler kendi ülkelerine gittiklerinde Türkiye’yi ikinci vatanları olarak değerlendirecekler. Ülkemizle olan iş ve işlemlerle birlikte değerlendirmelerde lehimize bir tavır ve tutum sergileyecekler. Türkiye genelinde 230 bin ve Malatya özelinde bin 200 öğrenciyle yakinen ilgilenmek, problem ve sorunlarını çözmek, Malatya ve diğer illerimizde okuyan öğrencilerimizin problemlerinin çözülmesi ve iyi bir tahsil hayatı geçirip daha sonrasında ülkemizde kalmaları veya ülkelerine döndükten sonra bizleri temsil etme noktasında bir duygu cenneti oluşturulması gerçekten de önemli. Bu anlamda Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Beyin şahsında bütün şubelerimizi tebrik ediyorum" dedi.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi