Malatya Battalgazideki okullara özel oyun alanı

Malatyada Battalgazi Belediyesi, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte ‘Bahçeler Renklensin, Okullar Şenlensin’ projesi kapsamında, 3 okulda öğrenim gören öğrenciler için özel oyun alanları oluşturdu.


Gündem 4.03.2021 18:00:00 0
Malatya Battalgazideki okullara özel oyun alanı

MALATYA (İGFA) - Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Bahçeler Renklensin, Okullar Şenlensin’ projesi Malatyanın üç okulunda hayata geçti. Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu, Tevfik Memnune İlkokulu ve Cengiz Topel İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler için Beden Eğitimi derslerinde, tenefüslerde ve tatil günlerinde rahatça oyun oynamaları için soğuk yol çizgileri ile özel oyun alanları oluşturuldu. Proje kapsamında tüm ilçe okullarında oluşturulacak özel oyun alanlarında, seksek, mendil kapmaca, üç taş, yağ satarım, bal satarım ve labirent’ gibi geleneksel ve eğitsel oyunların yer aldığı oyun alanları oluşturulacağı öğrenildi.

Öte yandan özel oyun alanları oluşturulan okulları Battalgazi Kaymakamı Abdul Kadir Duran, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Güder, tüm öğrencilere hijyen ve hediye seti armağan etti.

 


Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu
HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor