Malatya Battalgazide sosyal tesisler açılıyor

Malatyada Battalgazi Belediyesi, COVID-19 tedbirleri çerçevesinde Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi’ni 4 Mart Perşembe gününden itibaren yeniden hizmete açacağını duyurdu.


Gündem 3.03.2021 16:00:00 0
Malatya Battalgazide sosyal tesisler açılıyor

MALATYA (İGFA) - COVID-19 tedbirleri kapsamında sosyal tesislerdeki hizmetlerine bir süre ara veren Battalgazi Belediyesi, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tesislerin kapılarını yeniden hizmete açmaya hazırlanıyor.

Malatya’daki tüm vatandaşlar tarafından büyük rağbet gören Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi, mesafe koşulları ve yüzde 50 kapasite sınırlamalarına uymak kaydıyla 4 Mart Perşembe gününden itibaren 07.00-19.00 saatleri arasında faaliyete geçecek.

BAŞKAN GÜDER, SOSYAL TESİSLERDEKİ SON KONTROLLERİ YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeniden hizmete açılacak olan sosyal tesisleri ziyaret ederek Sosyal Tesisler Müdürü Ayhan Ağçapa’dan son hazırlıklar hakkında bilgiler aldı.  Başkan Güder, yerel yönetim olarak üzerlerine düşen tüm tedbirlerimizi aldıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen kural ve kaideleri her zaman olduğu gibi bu süreçte de harfiyen yerine getireceğiz. Yüzde 50 kapasite ile hizmet vereceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte vakalarımız daha çok azalır ve tedbirler daha da genişler. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim” diye konuştu.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı