Gündem

Gündem Haberleri

Malatya Arapgire İstanbul desteği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatyanın Arapgir ilçesinde gerçekleştirilecek Fotokamp’a destek olurken, İstanbulda Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ise, Arapgirde Avcıların adını yaşatacak bir eser yapma sözü verdi.


Gündem 16.03.2021 17:00:00 0
Malatya Arapgire İstanbul desteği

MALATYA (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatya Arapgir ilçesinde her yıl gerçekleştirilen ve ülke düzeyinde çok sayıda fotoğraf sanatçısının katıldığı Fotokamp’a sponsor oldu. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve beraberindeki CHP Malatya eski İl Başkanı Celal Berktaş ile Avcılar Belediyesi eski Belediye Meclis Üyesi Ali Oral, İstanbulda Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlere katılan Ali Oral’dan alınan bilgiye göre, Arapgir Belediye Başkanı  Haluk Cömertoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi 8-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Fotokamp’a ve Arapgir’e davet ettikleri öğrenildi. Arapgir heyeti, ziyaretlerde çalışmalarla ilgili destek sözü aldı. Başkan İmamoğlu, Fotokamp’a destek olunması konusunda  ilgili bölüme talimat verirken, Avcılarda ise Arapgir’de Avcılar’ın adını yaşatacak bir çalışma yapma konusunda destek olacağı kaydedildi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı