“MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM” BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları teşkilatı Korkuteli’nde mahalle buluşmaları devam ediyor.


Siyaset 3.10.2021 00:14:00 0
“MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM” BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları teşkilatı Korkuteli’nde mahalle buluşmaları devam ediyor.
Genel Merkez Gençlik Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanlığının başlattığı Mahalle bizim Gençlik bizim programınınım ikincisi Büyükköy Mahallesinde gerçekleşti.

Belediye Meclis üyesi İsmet Senekci ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen yoğun katılım gerçekleşti. İkinci kez gerçekleşen “Mahalle Bizim Gençlik Bizim programında gençler hem birbirleri ile tanışma fırsatı yakalıyor hem de düzenlenen etkinlikler kapsamında gönüllerince eğleniyor. Belirlenen alanlarda gerçekleştirilen etkinliklerde AK Partili gençler, mahallelerden gelen gençlerle ülke siyaseti üzerine münazaralarda bulunuyor. Sosyal projelerin de yer aldığı buluşmalarda AK Parti'de siyaset yapan bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya getiriliyor.

Etkinlik, Mahalle Kültürünün Kaybolmamasını Sağlıyor Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu, “Mahalle kültürü Anadolu'nun birçok yerinde olduğu gibi ilçemizde de çok kadim bir kültürdür.

Bu kültürün mihenk taşını ise mahallenin gençleri oluşturur. Dünyanın en büyük sivil toplum harekatlarından biri olan AK Parti, hemen her mahallede teşkilatlanmayı başarmış bir partidir. Bu teşkilatlanmalarda Gençlik Kollarımızın da rolü çok büyüktür. Mahalle teşkilatlarımız aracılığı ile Korkuteli’nde ve 58 mahallesinde yaşayan kardeşlerimizle bir araya gelip fikir tartışmaları yapıyoruz. Büyüklerimizle onları buluşturma zemini oluşturuyoruz.

Bu hem kendi aralarında bir kültürün yaşamasına hem de Gençlik Kollarımızın faaliyetlerine vakıf olmalarına bir olanak sağlıyor. Çok güzel geri dönütler aldık. Buluşmalara devam ediyoruz" diye konuştu. Gençlere tavsiyelerde bulunan Urlu, “Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır.

Gençlerimiz için bölgemizde ki çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Bu hareketin lideri sizleri nasıl önemsiyorsa, bizlerde sizi öyle önemsiyoruz. Bu toplantıları önemsiyoruz.

Mahalle de bizim, gençlikte bizim, ülke de bizim. Bizler sizin her daim emrinizdeyiz. Her hangi bir sıkıntınız olursa 7/24 sizlerin hizmetinizdeyiz. Bu ülkenin geleceği olarak kendinizi güzel yetiştirmenin gayreti içerisinde olun. Gayret eden, sabırla başarıya koşan gençlerimize teşekkür ediyor, kendilerine her platformda başarılar diliyorum.” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında
Tokat’ın kalbi ‘TokFest’ ile atacak Tokat’ın kalbi ‘TokFest’ ile atacak
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret