MABEM’in ‘Rehber’leri toplandı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin gözbebeği eğitim kurumu olan MABEMde, 17 ilçedeki rehber öğretmenlerle toplantı gerçekleştirildi.


Gündem 7.04.2021 22:30:00 0
MABEM’in ‘Rehber’leri toplandı
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçen ve 17 ilçede faaliyet gösteren MABEM kurslarında eğitim devam ederken, üst seviyedeki başarı oranının daha da artırılması noktasında çalışmalar da sürüyor. Bu kapsamda MABEM yönetimi, 17 ilçedeki rehber öğretmenleriyle toplantı gerçekleştirdi. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, konuşma gerçekleştirdi. Öğretmenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Tibukoğlu, özveriyle görevlerini sürdüren tüm kadrolara teşekkür etti. Toplantıda, öğrenci başarılarını artırma yolları, sınav stratejileri, dönem içerisinde yapılan sınavlardan elde edilen analizler, gelecek dönem öğrenci alımlarıyla ilgili çalışmalar yapılırken ayrıca pandemi sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar da hatırlatıldı. MABEM kurslarının Manisanın gözbebeği eğitim kurumu olduğunun altını çizen MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde zaten üst seviyede olan başarımızı daha da üst seviyelere taşımak için toplantılarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı