LoveRun ekibi Bursada Mudanya Mütarekesi için koşacak

Bursanın güzelliklerinin tanıtımına katkıda bulunurken çok sayıda profesyonel ve amatör sporcuyu buluşturan LoveRun ekibi, Mudanya Mütarekesi kutlamalarının arifesi olan 10 Ekim Pazar günü 15 kilometrelik parkurda koşuda buluşacak.


Gündem 4.10.2021 15:30:00 0
LoveRun ekibi Bursada Mudanya Mütarekesi için koşacak

BURSA (İGFA) - Bursa'da ilk koşusunu geçen yıl Dudaklı Köyü’nde gerçekleşen LoveRun, her yaştan atletizm sevdalılarını bu yıl Mudanya Mütarekesi'nin 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 10 Ekim'de Mudanya sahil bandı, Güzelyalı ve Altınkum parkurunda buluşturacak.

KOŞU İÇİN KAYITLARDA SON BAŞVURU 8 EKİM

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun denetiminde Mehmet İşsever'in sorumluluğunda gerçekleşecek ulusal çaptaki koşuya şu ana kadar 400'ün üzerinde kayıt yapıldığı,  750'nin üzerinde ise katılımın beklendiği öğrenildi. Atletizm sevdalıları ile aralarında milli atletlerin de bulunduğu profesyonel sporcuların yer alacağı etkinlikle ilgili kayıtlar sürdüğünü ifade eden Mehmet İşsever, "Mudanya'nın emsalsiz iyot yüklü temiz havasını ve doğal güzelliklerini tanıtmak ve atletizm severleri keyifli bir yarışta bir araya getirmeyi hedefleyen koşumuz, pandemi koşullarına uygun şekilde planlandı. Atletizm tutkunları internet üzerinden online kayıt yaptırabildiği gibi koşunun tüm ayrıntılarına da www.loverun.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.  Kayıtlarımız, 8 Ekim Cuma saat 23:59’da sona erecek" dedi.


Başkan Ömeroğlu koltuğunu çocuklara devretti Başkan Ömeroğlu koltuğunu çocuklara devretti
Başkan Zeyrek, makamını Küçük Ceylin’e devretti Başkan Zeyrek, makamını Küçük Ceylin’e devretti
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
Muğla'da ring seferleri 1 TL! Muğla'da ring seferleri 1 TL!
Kayseri'nin 23 Nisan’a özel “Çocuk Treni” yola çıkıyor Kayseri'nin 23 Nisan’a özel “Çocuk Treni” yola çıkıyor