Lastik İş’ten Kocaeli sağlığına anlamlı destek

Lastik İş Sendikası, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde tedavi gören hastaların kullanımına sunulması için aldıkları 40 adet hasta başı monitörlerini gerçekleştirilen törenle İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etti.


Gündem 4.03.2021 13:00:00 0
Lastik İş’ten Kocaeli sağlığına anlamlı destek

KOCAELİ (İGFA) - Lastik-İş Sendikası, Kocaeli’de örgütlü olduğu Brisa, Goodyear, Pirelli, Prometeon fabrikalarının ortak katılımı ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde tedavi gören hastaların kullanımına sunulması için 40 adet hasta başı monitörü aldı. Yoğun bakımlar için önem arz eden monitörler törenle İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi. Teslim töreni Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan oteli TRYP By Wyndham’da gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Lastik İş Sendikası ve firmaların öncülüğünde hastanelerin ihtiyaçlarını görecek hasta başı monitörlerini temin edilmesinden dolayı teşekkür etti.

Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı ise, “Fabrikalarımız duyarlılık gösterdi. Buradaki malzeme sayısı 30’un üzerinde ama bu gibi hadiselerde toplum olarak birbirimize destek olmalıyız. Bu moraldir. Bizler ayaktayız ve birbirimize destek oluyoruz. Bu destek bir farkındalık oluşturmalıdır" dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı