KURALLARA UYMAYANA MÜDAHALE EDERİZ


Siyaset 6.02.2020 20:17:00 0
KURALLARA UYMAYANA MÜDAHALE EDERİZ

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, kaldırım işgalleriyle ilgili net konuştu: 10 kişi istifade edecek diye binlerce kişiyi mağdur edemeyiz.

 Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclisi’nde kaldırım işgallerine ilişkin bir soru üzerine şu açıklamalarda bulundu:

 Esnaflarımız kaldırımları tamamen dolduruyor. Bazen öyle bir abartıyorlar ki kaldırımlara satış yaptıkları ürünleri sergilemek için mankenleri koymuşlar. Geçmeniz mümkün değil. Zabıta arkadaşlarımız gidiyor ‘sana ne’ diyor. ‘Düzenimizi bozmaya mı geldiniz’ diye söyleniyorlar. Kurallara uymayı istemek suç mu? Eğer kurallara uyulmazsa müdahale ederiz. Kaldırımlardaki bu sorunları çözecek yetkili ve etkili birimiz. 10 kişinin istifade edeceği yerden binlerce insan mağdur oluyor. Esnaf arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Alışkanlıkları düzeltmek biraz zor oluyor. Esnaflarımız lütfen kaldırımları hak sahiplerine teslim edelim.”


Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi  
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki! Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti