Kocasinanda Turgutreis Mahallesinin çehresi değişiyor

Kayserinin Kocasinan ilçesi Turgutreis Mahallesine kazandırılan Aile Sağlık Merkezi, sosyal tesis, parklar ve diğer hizmetlerden ötürü mutlu ve memnun olan vatandaşlar, yatırımlardan ötürü belediyeye teşekkür etti.


Gündem 10.03.2021 12:30:00 0
Kocasinanda Turgutreis Mahallesinin çehresi değişiyor

KAYSERİ (İGFA) - Yapılan projelerle bölgenin çehresini değiştirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaşayanların hayatlarına değer katacak projelere imza attıklarını söyledi.

Kocasinanın Turgutreis Mahallesi’nde yapılan sosyal tesisi hızlı bir şekilde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, özellikle geleceğin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem verdiklerini söyledi. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için park sayılarını artıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdara mahalle sakinleri teşekkür etti.

Turgutreis sakinlerinden Meryem Kılıç, 40 yıldır mahallede ikamet ettiğini belirterek, özellikle sosyal tesisin hayatını değiştirdiğini söyledi. 30 yıldır mahalle sakini olan Mustafa Yaşar ise, "Yollarımız olsun mahallemizin temizliği olsun çok güzel bundan iyisi olmaz. Çocuklarımız için basketbol sahası ve oyun alanları gibi her şey mahallemizde var. Bir tek talebimiz var oda sosyal tesise faturalarımızı yatıracak ve maaşımızı çekecek bankamatik yerleştirilse çok güzel olur" diye konuştu .


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı