Kocaelinde yeni 20 toplu taşıma aracı

Kentin ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 129 otobüs siparişinden gelen 20 otobüsle birlikte toplam 40 otobüs teslim aldı.


Gündem 6.10.2021 16:00:00 0
Kocaelinde yeni 20 toplu taşıma aracı

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandıracağı 129 otobüsten 40’ı Kocaeli’ye ulaştı. İlk partisi gelen otobüslerin kalan kısmı parçalar halinde kente getirilerek Büyükşehir yetkililerine teslim edilecek.

Elektronik yolcu bilgilendirme ekranı ve sistemleri, araç içi güvenlik kameraları, panik butonu, nano teknoloji bakteri önleyici koltuk ve döşemeleri bulunan otobüsler, doğalgaz yakıt (CNG) sistemli olup 5 yıl yedek parça ve servis garantili olacak.90 ve 160 yolcu kapasiteli otobüslerin, 84 adet 12 metre ve 36 adet körüklü CNG (Sıkıştırılmış doğalgaz) yakıtlı ve alçak tabanlı (A grubu) BMC, 7 adet 12 metrelik (C grubu) Mercedes ve 2 adet 8 metrelik (B grubu) Otokar marka otobüsün yılsonuna kadar Büyükşehir’e teslim edilmesi planlanıyor.


Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha
Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş
Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler
Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma